Aquarel Coaching (wachtlijst)

De coachingsgroep is bedoeld voor cursisten die de basis techniek van het aquarelleren al aardig onder de knie hebben.
In deze cursus ga je je verder bekwaamd in de techniek, een eigen aquarelhandschrift ontwikkelen en je aquarelgrenzen verleggen. Ik ben je docent en gids, maar je bepaalt zelf je schildersroute.

Werkwijze:

♦ Bij de start stel je jezelf een (schilder)doel. Die vormt jouw ‘rode’ draad voor de cursus. De aquarellen die je maakt (in de les of thuis) worden met je besproken aan de hand van je doel(en). Bijvoorbeeld ik wil me verdiepen in de kleurenleer of ik wil vogels leren schilderen.
♦ Je bepaalt zelf het onderwerp dat je aquarelleert en je brengt dus zelf een voorbeeld of foto mee. Van vogels of inspirerende kleuren.

♦ In deze cursus krijg je 5 verzorgde lessen van mij aangeboden én 5 lessen werk je zelfstandig met coaching. In de door mij verzorgde lessen je meer informatie over kleurenleer, vormentaal en over de verschillende aquarelstijlen. Daarbij horen ook oefeningen en opdrachten, deze voer je dan uit in je eigen schildersonderwerp.

♦ Tijdens de les en in de nabespreking zie je veel verschillende stijlen en onderwerpen. Deze kunnen een inspiratiebron voor je ontwikkeling zijn.

♦ Op het einde van iedere schildersblok (10 lessen) lijst je een van je mooiste aquarellen in in een mooie lijst. Zodat je met een pronkstuk de cursus afsluit.

♦ In het voorjaarsblok wordt een fotoboek samengesteld van hét mooist aquarel die iedere cursist dat seizoen gemaakt heeft. Jij ontvangt natuurlijk zo’n mooie exemplaar deze gratis (waarde 20,00).

Meer aquarellen van de cursisten zien en hun ervaringen lezen, klik hier.

‘Schilderlessen bij Margo is genieten van haar creativiteit, goed advies, aandacht, veelzijdigheid; ze verzint elke keer weer iets nieuws en ook humor. Want ze kan lachen! Maar toch heel serieus bezig om ons te motiveren, verder te ontwikkelen en meer te experimenteren met kleur en materialen’.
Truce Klabbers, Malden.

  • Basis kennis (1 jaar) van aquarel vereist.
  • Vrijdagochtend, 5 lessen van 9.30 uur – 12.00 uur.
    Cursus data: 18 en 25 sept. en 2, 9 en 16 okt.
  • Kosten: € 117,- exclusief gebruik van materialen en thee/koffie.
    Groepsgrootte maximaal 20 personen.
  • Klik hier om de algemene voorwaarden te lezen.