Aquarel Plus

De Pluscursus staat open voor cursisten die al langere tijd bezig zijn met aquarel, zich al flink hebben bekwaamd in de techniek en een eigen aquarelhandschrift hebben ontdekt. In deze cursus ga je daar aan werken, jezelf verder ontwikkelen en je aquarelgrenzen verleggen.
Ik ben je docent en gids, maar je bepaalt zelf je schildersroute.

Werkwijze:
♦ Bij de start stel je jezelf een (schilder)doel. Die vormt jouw ‘rode’ draad voor de cursus. De aquarellen die je maakt (in de les of thuis) worden met je besproken aan de hand van je doel(en).
♦ Je bepaalt zelf het onderwerp dat je aquarelleert en je brengt dus zelf een voorbeeld of foto mee.
♦ Tijdens de les en in de nabespreking zie je veel verschillende stijlen en onderwerpen. Deze kunnen een inspiratiebron voor je ontwikkeling zijn.
♦ Daarnaast krijg je meer informatie over kleurenleer, vormentaal en over de verschillende aquarelstijlen. In deze cursus krijg je 5 verzorgde lessen van mij aangeboden én 7 lessen werk je zelfstandig met coaching.

Meer aquarellen van de cursisten zien en hun ervaringen lezen, klik hier.

‘Aquarellessen volgen bij Margo van Vegchel is een uitdaging en een geweldige ervaring!! Haar aanmoediging om uit mijn “schilder comfort zone” te komen en te ontdekken wat nog meer mogelijk is met aquarel is fantastisch!! Haar gebruik van kleuren is erg inspirerend. Ik leer veel! Bedankt Margo!! Een absolute aanrader om deze lessen te volgen!! Geniet ervan!!’ Erica Semeleer, Elst

  • 2 jaar ervaring met aquarel gewenst
  • Donderdagavond, 10 lessen van 19.30 – 22.00 uur
  • Kosten: € 185,-, exclusief gebruik van materialen en thee/koffie.
  • Start 4 febr. 2016, vakantie 11 febr., laatste les 14 april 2016
  • Klik hier om de algemene voorwaarden te lezen.

Contactformulier