Margo van Vegchel

Aquarelverf is prachtig materiaal, het heeft karakter, ik kan er een krachtig beeld mee neerzetten en het biedt mogelijkheden om te experimenteren. Die passie breng ik nu al zo’n 14 jaar over als docent.

Lesgeven betekent mijn eigen schilderproces doorzien en benoemen. Alleen op die manier kan ik mijn cursisten wegwijs maken in de aquareltechniek.
Ik vind het belangrijk om cursisten op een andere manier te laten kijken, hen hun grenzen te laten verkennen zodat zij zich ontwikkelen. In dat proces staat verbetering van de techniek, het stimuleren van de creativiteit en kwaliteit centraal.

Daarom geef ik veel korte demonstraties, algemene oefeningen en ook individuele opdrachten.
Bij Atelier Margo van Vegchel krijg je dus echt les om een betere aquarellist te worden. Het zijn dus geen ‘schilder-maar-wat-je-zelf-wilt-bijeenkomsten’.

Er wordt hard gewerkt, maar met veel plezier en met op z’n tijd een kop koffie. Dat er ook veel wordt gelachen, zegt iets over positieve sfeer!

Les bij Atelier Margo van Vegchel staat voor kwaliteit met gezelligheid!

‘Ik heb ongelooflijk veel van je geleerd. Toen ik gepensioneerd werd, dacht ik, dat al mijn ambities ook verdwenen zouden zijn, maar nu blijkt: stiekem toch nog altijd ambitie!. Tot volgende keer! Ik kom beslist weer terug!’ Rose-Marie Nelissen-Jansen, Molenhoek.